Jacks Biler / Nyheder / Køb bil og få den leveret på prøveplader

15-07-2006

- En fynsk brugtbilhandler har funden en ny "fidus", der især kommer bilkøbere, som kommer langsvejs fra, til gode.

Når kunden har udset sig en bil, tilbyder bilfirmaet ham eller hende at få køretøjet med hjem straks, selv om bilen endnu ikke er blevet registreret hos myndighederne.

- Det kan lade sig gøre ved, at jeg låner kunden mine prøveplader, så kan kunden lovligt køre hjem til Sjælland eller Jylland og være dækket af min forsikring, siger indehaveren af Jack's biler, Jack Hansen, Middelfartvej 430, Odense.

- Kunder fra Sjælland slipper på den måde for at skulle betale dobbelt broafgift.

- Når kunden er kommet hjem med bilen, sender han prøvepladerne retur via postvæsenet, og jeg sender bilens registreringsattest til kunden, forklarer Jack Hansen.

- Ifølge reglerne må man højest køre fire timer på prøveplader, og på den tid kan alle nå at være hjemme. Jeg har selv spurgt Odense Politi, tilføjer brugtbilhandleren.

- Jeg har fået at vide, at jeg er den, som klarer det bedst, siger Jack Hansen, der ene mand solgte 400-500 biler i fjor, herunder 250 til private købere.

"Restoplaget" blev solgt engros til andre forhandlere.

- Bilerne annonceres via internet, og det viser sig, at folk gerne kører langt for at få den rigtige bil til den rigtige pris.

Jacks biler koster typisk 10.000-100.000 kroner.

- Mine travleste dage er mandag og tirsdag. Jeg holder lukket hver anden søndag og lukker tidligt om onsdagen samt hver anden fredag. Mine kunder venter gerne til mandag morgen på den rigtige bil til den rigtige pris, lyder Jack Hansens forklaring.

Kilde: fyens.dk

Nyhed
Opel

Opel Karl

Innovation aut.
Opel Karl Innovation aut.